top of page

Hey hallo!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Wellicht heb je via een vriendin over mij gehoord of ben je via Google op mijn site gekomen. Je bent hier niet voor niets terechtgekomen. Ik geloof erin dat er niks zonder reden gebeurt. 

Mijn verhaal

Als kind zag en voelde ik dingen die mijn ouders niet konden plaatsen. Daardoor dacht ik dat mijn gevoel niet klopte. Wanneer mensen die ik (vaag) kende overleden, voelde ik deze nog wekenlang om mij heen. Ik kon dit als behoorlijk angstig ervaren en ik heb mij hier ook voor proberen af te sluiten.

Energetisch bleef ik open staan. Er kwam altijd ontzettend veel bij mij binnen, misschien herken jij je hier ook wel in. Er kan zoveel binnenkomen dat het soms bijna niet meer fijn voelt om drukke ruimtes binnen te gaan.

In de afgelopen jaren heb ik ontzettend veel energetisch werk gedaan. Hier heb ik onder andere geleerd welke energie bij mij hoort en welke van de ander is. Want wist je dat 70% van wat wij voelen niet van ons is. Alleen omdat dit ons nooit geleerd wordt, zijn we hier ons niet van bewust.

Het energiewerk vloeit door in mijn persoonlijk leven. Zo ook naar mijn kinderen. Mijn drie kinderen die ook erg gevoelig zijn hebben als ze uit school komen als het ware nog een deken om zich heen met restenergie van andere mensen. Daarom smudge ik mijn kinderen als ze uit school komen altijd even. Het geeft ze meteen ruimte en rust. Ik zie ze letterlijk aarden en weer in het lijf zakken.

Smudgen is een reinigingsritueel die door de Indianen is uitgevonden. Het reinigt je energieveld. Deze methode gebruik ik ook als ik een huis ga reinigen. 

Het reinigen van persoonlijke velden groeide door naar het reinigen van huizen. Bij bekende sjamaan Lise Schimmel heb ik een opleiding gevolgd om huizen en ruimtes energetisch te reinigen. Met veel passie en plezier hoop ik dat ik jou hiermee ook kan helpen.

Wil je meer lezen over hoe het huizen reinigen werkt, kijk dan even hieronder:

CONTACT MET THECLA

Tel.: +31 (0) 626931278

Bedankt voor de inzending!

bottom of page